Noul an auto, care incepe in 1 august, este de bun augur pentru Porsche. Compania germana a anuntat imbunatatiri ale performantelor motoarelor care echipeaza modelele Boxster si Boxster S.

Iata datele: motorul de 2.7 litri al lui Boxster scoate acum 245 de cai putere, cu 5 cai mai mult decat versiunea precedenta. Cuplul maxim a crescut si el la 273 Nm, disponibili de la 4600 rpm. Noua generatie a motorului in discutie consuma 9.3 litri/100 km, ajunge in 6.1 secunde de la 0 la 100 km/h iar viteza maxima ajunge la 258 km/h.

Boxster S va dispune, incepand cu aceasta vara, de un motor al carei cilindree urca de la 3.2 la 3.4 litri. In acelasi timp, cei 15 cai putere in plus (295 CP acum) si cuplul de 340 Nm permit o acceleratie 0-100 km/h in 5.1 secunde. Viteza maxima ajunge la 272 km/h in timp ce consumul se cifreaza la 10.6 litri/100 km. Motorul cu sase clindri in linie este dotat cu ultima evolutie a sistemului VarioCam Plus. Optional este disponibil sistemul de transmisie Tiptronic S, optimizat si orientat spre rularea in regim sport.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri