Masina e ca vinul, cu cat mai veche cu atat mai valoroasa. O demonstreaza sutele de pasionati din intreaga lume care cauta sa reconditioneze modele rare si sa le vanda apoi la licitatii cu milioane de euro. Multre dintre aceste epave ajung intr-un atelier de langa Bucuresti unde capata stralucirea de alta data.

In lume mai este una singura, intr-un muzeu din Germania. Cea de-a doua se restaureaza acum in atelierul din Romania si s-ar putea vinde la licitatii cu multe milioane de euro. Modelul Brutus. O bruta pe patru roti care combina un sasiu de la inceputul secolului trecut cu motorul unui bombardier din Al Doilea Razboi Mondial. E suficient sa-l auzi, ca sa-ti seama ca punea miscare, candva, un avion.

Pornind de la acelasi sasiu, mecanicii lucreaza si la un American LaFrance Speedster.

Citeste articolul integral pe Antena 1.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri