Mazda isi consolideaza echipa europeana de design prin numirea lui Kevin Rice in pozitia de director de creatie incepand cu 1 octombrie.

Rice (49 de ani) va conduce procesul european de design si se va concentra pe dezvoltarea in continuare a limbajului de design „KODO – Sufletul miscarii”.

Aceasta numire marcheaza intoarcerea lui Rice in cadrul Centrului de Cercetare si Dezvoltare Mazda din Oberursel, Germania. Ca senior designer in perioada 1995-2000, Rice a contribuit la mai multe propuneri ale viitoarelor modele Mazda, inclusiv RX-8 si la dezvoltarea modelului „Neospace”, expus in 1999 la Salonul Auto de la Frankfurt. Ulterior Rice a petrecut 13 ani in cadrul BMW unde a fost responsabil de dezvoltarea in partea exterioara a mai multor modele inclusiv seriile 3 si 4.

Rice, de orgine britanica, a studiat Designul Transporturilor in cadrul Universitatii Coventry si anterior venirii sale la Mazda in 1995 si-a dezvoltat talentul in cadrul Italdesign din Italia si Opel in Germania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri