Valoarea minima a decontarilor intermediare in cadrul contractelor de lucrari finantate prin Programul Operational Sectorial Mediu si prin Programul Operational Sectorial Transport a fost stabilita la 150.000 de euro, potrivit unui comunicat al Ministerului Fondurilor Europene, dat publicitatii de agentia Mediafax.

"Beneficiarii proiectelor implementate in cadrul POS Mediu si POS Transport vor putea solicita mai repede fondurile europene pentru lucrarile executate, cu conditia ca valoarea facturilor prezentate sa fie de minimum 150.000 de euro. Am adoptat aceasta masura pentru a elimina blocajele administrative aparute in asigurarea resurselor necesare pentru implementarea proiectelor si pentru a crea toate premisele ca executia lucrarilor sa fie finalizata in perioada prevazuta in contracte", a declarat, joi, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, conform sursei citate.
Ministrul considera ca cele mai importante efecte ale acestei masuri vor fi implementarea proiectelor "intr-un ritm mai alert si accelerarea absorbtiei fondurilor europene".
Pana in prezent valoarea minima a certificatelor interimare de plata era stabilita in cadrul fiecarui contract de lucrari in parte.
Masura a fost adoptata printr-un ordin de ministru, publicat joi in Monitorul Oficial.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri