Opel va lansa pe 8 noiembrie in Piata Constitutiei versiunea facelift a primei generatii a modelului Insignia, la un pret de 21.185 euro cu TVA.

Printre noutatile pe care le primeste facelift-ul sunt navigatie in limba romana si sistemul IntelliLink care integreaza smartphone-ul sau tableta.

Sistemul de navigatie are instalate toate hartile Europei, informatii precum limitarile de viteza aplicate anumitor segmente de drum redate datorita camerelor ce identifica indicatoarele rutiere.

Modelul mai dispune de comenzi pe volan, comanda vocala, ecran color tactil de 8 inch si un dispozitiv touchpad amplasat langa schimbatorul de viteze.

Sistemul infotaiment IntelliLink permite utilizatorului unui smartphone sa pastreze in permanenta accesul la muzica din telefon, filmele stocate, fotografiile realizate, datele de contact ale celor cu care comunica si posibilitatea de a ii apela rapid.

Opel Insignia este fabricat in Germania, in uzina Opel de la Russelsheim, de langa Frankfurt. Acesta este locul unde Adam Opel a fondat compania ce ii poarta numele, in urma cu peste 150 de ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri