Autostrada Sibiu-Nadlac va avea, la cativa km de orasul Sibiu, cel mai mare viaduct construit in Romania, cu o lungime de un km si o inaltime de peste 70 de metri, precum si primul tunel de autostrada cu o lungime de aproximativ 400 de metri, scrie turnulsfatului.ro.

Segmentul de autostrada Orastie-Sibiu are circa 90 de km si este impartit in patru tronsoane, din care trei vor fi gata anul acesta, iar tronsonul III (Saliste-Cunta 22 km) va fi inaugurat in septembrie 2014, alaturi de Nadlac-Arad, lotul I si II.

Tronsoanele I, II si IV ale autostrazii Orastie-Sibiu vor fi inaugurate la jumatatea lunii decembrie, precum si Lugoj-Deva lotul 1, in total peste 120 de kilometri de autostrada.

In luna iunie a fost inaugurat tronsonul de autostrada Deva-Orastie (25 km).

In 2015, vor fi inaugurate tronsoanele Timisoara-Lugoj lotul 2 si Lugoj-Deva loturile 2, 3 si 4, iar in 2016, vor fi inaugurati inca 70 de kilometri, Sebes-Turda, legand in felul acesta Clujul de Coridorul IV.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri