Centura Ploiesti Vest a fost redeschisa vineri circulatiei rutiere la capacitate maxima, nemaiexistand sectoare cu intreruperi sau lucrari la partea carosabila, a anuntat CNADNR, intr-un comunicat.

"Lucrarea de largire la 4 benzi a centurii Ploiesti Vest a fost inaugurata cu mare fast de fostul premier Emil Boc in august 2010, desi prezenta defecte majore de executie. Aceasta constructie a fost executata la acea vreme de firma lui Costel Casuneanu, client de casa al Partidului Democrat Liberal (PDL)", se spune in comunicat, scrie Mediafax.
Din cauza erorilor de executie, la un an de la inaugurare, centura a fost inchisa pentru remedierea acestora.
Prima parte a lucrarilor de reabilitare a fost finalizata in a doua jumatate a anului 2012, iar la 27 mai 2013 au fost incepute lucrarile de reparatii la trei din cele mai importante pasaje: Pasaj pe Centura Ploiesti Vest (DN 1) km.9 + 004 la Ploiesti; Pasaj pe Centura Ploiesti Vest (DN 1) km.10+305 peste DN 72; Pasaj pe Centura Ploiesti Vest (DN 1) km.10+604 la Ploiesti, acestea fiind finalizate in prezent, potrivit sursei citate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri