Mini a prezentat cea de-a treia generatie, dupa relansarea marcii din anul 2000, mult mai moderna, cu Head-up Display, internet, faruri LED, inele circulare pentru lumina de zi.

La lansare vor fi disponibile trei motorizari, doua pe benzina si una diesel, Mini Cooper 1,5 litri si 3 cilindri care dezvolta 136 CP, Mini Cooper S cu motor de 4 cilindri in linie de 192 CP si Mini Cooper D cu motor diesel de 3 cilindri care dezvolta 116 CP.

Noul design pastreaza elementele distinctive Mini, asa cum sunt proportiile, console scurte, parbrizul drept, farurile rotunde, semnalizatorul lateral, montantii de culoare neagra, acoperisul contrastant sau finisajele cromate.

Grila radiatorului preia pentru prima oara forma hexagonala a clasicului Mini.

Noul model a crescut in dimensiuni cu 98 mm in inaltime, cu 44 mm in latime, 7 mm in inaltime, in timp ce ampatamentul a crescut cu 28 mm si ecartamentul cu 42 mm in fata si 34 mm in spate. Inclusiv portbagajul a crescut cu 51 de litri la un total de 211 litri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri