Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura, Dan Sova, a declarat, joi, la Cluj, ca este pregatit studiul de fezabilitate actualizat si ca vor incepe licitatia si constructia pe cei 53 de kilometri de autostrada de la Campia Turzii la Ogra (Targu Mures), transmite Mediafax.

Dan Sova a spus ca fondurile pentru constructia tronsonului Campia Turzii-Ogra (Targu Mures) provin din fondurile europene de coeziune.

"La Autostrada Transilvania se lucreaza deja la licitatie, deci Sebes-Turda nu face parte din traseul initial al Autostrazii Transilvania. Pe Suplacu de Barcau-Bors sunt alocari bugetare pentru anii 2014-2016 pentru a se termina cei 64 de kilometri si pot sa va spun in premiera, am luat decizia, avem studiul de fezabilitate actualizat, incepem licitatia si constructia pe cei 53 de kilometri de la Campia Turzii la Ogra Targu Mures, din fonduri europene, din fonduri de coeziune", a spus Sova.

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, preciza in 21 octombrie, ca raspuns unei interpelari a deputatului de Suceava Ovidiu Iane privind autostrada Iasi - Targu Mures, ca tronsonul Campia Turzii - Targu Mures a fost cuprins ca si sectiune in cadrul Autostrazii Transilvania, avand o lungime de 55,2 kilometri cu un cost mediu de realizare de zece milioane de euro pe kilometru.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri