Metrorex a atribuit nemtilor de la Max Boegl un contract de 12,2 milioane lei (2,7 milioane euro) fara TVA, pentru lucrari suplimentare la Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei - Pantelimon.

Contractul vizeaza lucrari de deviere a retelelor edilitare aferente Magistralei 5, lot L1.2 – Romancierilor - statia Valea Ialomitei inclusiv depou si galerie de legatura, conform cerintelor precizate in caietul de sarcini, se arata in anuntul de atribuire al Metrorex, dat publicitatii de Mediafax.
Lucrarile au fost adjudecate la 20 noiembrie prin negociere fara anunt de participare.
In martie 2011, Metrorex a semnat cu Max Boegl un contract de 231,6 milioane lei, fara TVA, pentru constructia statiei si depoului Valea Ialomitei, parte a Magistralei 5.
Contractul pentru lucrarile de rezistenta a sectiunii Raul Doamnei - Opera (Hasdeu), cu o lungime totala de 6,2 kilometri si 9 statii, a fost adjudecat la vremea respectiva de asocierea Astaldi - FCC - Delta ACM - AB Construct pentru 918,9 milioane lei, fara TVA.
La jumatatea acestui an, Metrorex a atribuit si acestei asocieri un contract de 69 milioane lei (15,5 milioane euro) fara TVA pentru lucrari suplimentare, de deviere a retelelor edilitare.
Lucrari la parti din tronsonul metrou Drumul Taberei - Universitate se regasesc in lista investitiilor prioritare stabilite de Guvern pentru 2014.
Primele trenuri pe Magistrala 5, de la Raul Doamnei si de la statia Valea Ialomitei, pana la Eroilor, ar fi trebuit puse in functiune in cursul anului 2015.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri