Sixt Rent a Car Romania, parte a New Kopel Group, a introdus in oferta de inchiriere pe termen scurt modelul electric Opel Ampera, la un pret de 149 euro cu TVA pentru o zi, 133 euro pentru 3 zile si de 113 euro pentru 7 zile.

In pretul pentru o zi, Ampera are 300 km gratuiti, asigurarea tertilor, protectia contra furt, protectia pentru daune, anvelope de iarna, taxa de locatie. Pentru inchirieri mai mult de o zi km sunt nelimitati.

„Sixt este prima companie din Romania care introduce vehicule electrice in flota sa. In ton cu modificarile de nivel socioeconomic si cu noile masuri care influenteaza costul transportului, continuam sa adoptam cele mai noi si eficiente solutii iar acum oferim mobilitate prin autovehiculul electric Opel Ampera. Dam practic clientilor oportunitatea de a testa si de a se convinge de eficienta acestei tehnologii”, a declarat Mariana Gheorghe, rent a car manager al Sixt Romania.

Opel Ampera poate transporta patru pasageri. Masina are o autonomie extinsa de pana la 500 km. Pentru trasee intre 40 si 80 de km, motorul electric, care produce echivalentul a 150 CP si un cuplu de 370 Nm, este alimentat de bateria de 16 kWh. Reincarcarea se realizeaza la orice sursa de alimentare de 230v in circa patru ore, astfel ca automobilul poate fi condus cea mai mare parte doar pe seama energiei stocate in baterie. Pentru trasee mai lungi, autonomia lui Ampera este extinsa cu ajutorul motorului termic, cu alimentare pe benzina, care furnizeaza energia necesara functionarii motorului electric si reincarca acumulatorii.

Modernizarea si actualizarea flotei Sixt Rent a Car Romania a presupus in acest an si inlocuirea a peste 30% din unitatile din flota cu alte modele noi de autovehicule.

„Inlocuim in mod constant automobilele din parcul de inchiriere astfel incat clientii sa aiba la dispozitie cele mai noi modele si tehnologii disponibile pe piata. Pentru varful sezonului de iarna, in perioada sarbatorilor, am actualizat flota, astfel ca in fiecare dintre centrele de inchiriere de la nivel national am introdus noi modele”, a declarat Mariana Gheorghe.

Sixt Rent a Car numara peste 3.500 de locatii pe plan international, prin care ofera solutii de mobilitate.

La nivel national Sixt are 15 birouri de inchiriere auto. Cele mai multe dintre birourile sunt situate in cadrul aeroporturilor din tara, precum: Arad, Bucuresti, Bacau, Constanta, Cluj, Iasi, Oradea, Suceava, Sibiu , Targu Mures sau Timisoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri