Mazda a comercializat anul trecut in Romania 602 de unitati, cu 38% mai multe comparativ cu 2012, aceasta fiind una dintre cele mari cresteri pe segmentul automobilelor de import.

“Noile modele Mazda au continuat sa raporteze cresteri semnificative pe tot parcursul anului trecut, desi piata automobilelor noi se confrunta in continuare cu dificultati”, a declarat Dragos Grapinoiu, marketing manager Mazda Romania.

Cel mai bine vandut model in 2013 a fost CX-5, cu 253 de unitati, reprezentand o crestere de 53% comparativ cu 2012, in timp de noua Mazda3 a inregistrat o majorare de 33%, cu 182 de unitati comercializate. Cea mai mare crestere in procente a fost raportata de noua Mazda6, cu o crestere de 257% (157 unitati).

Performante similare au fost raportate pe toate pietele importante din Europa. Tehnologia SKYACTIV si design-ul “KODO – Soul of Motion” sunt elementele definitorii ale noii generatii de modele.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri