Noul Rolls Royce Phantom cu ampatament lung, a fost prezentat in premiera in Romania in cadrul unui eveniment destinat exclusiv clientilor potentiali organizat la Hotel Hilton. In urmatoarele zile vor fi organizate si drive teste pentru clientii potentiali.

Comparativ cu varianta standard, au fost adaugati 250 mm pentru a oferi pasagerilor un spatiu mult mai generos. Acesta asigura un cadru perfect pentru gama extinsa de optiuni, limitata doar de imaginatia cumparatorului.

Ian Robertson, presedinte si director executiv al Rolls Royce Motor Cars, a declarat: "Modelul Phantom a consacrat Rolls Royce Motor Cars ca leader mondial al producatorilor de limuzine super lux.
Aceasta pozitie ne-a oferit o fundatie solida pentru lansarea unor noi modele. Europa de Est reprezinta pentru marca noastra o piata in expansiune si suntem foarte incantati sa lansam aici modelul Phantom cu ampatament lung".

Anul trecut Rolls Royce a comercializat aproximativ 800 de automobile in peste 40 de tari, inclusiv in Romania, realizand un record al ultimilor 15 ani. Modelul Phantom a fost lansat in 2003, la Goodwood, Anglia si a dominat incepand cu acel moment segmentul super lux.

Un nou model, decapotabil, se va alatura gamei Rolls Royce in 2007. Alina Rancu, responsabil Relatii Publice - Automobile Bavaria, ne-a declarat ca se estimeaza o vanzare anuala de patru-cinci unitati Phantom.

"In acest moment prognozam ca exista un potential de 25 de cumparatori ai acestui model de Rolls Royce al carui pret CIP este de 379.000 de euro".

PR-ul Automobile Bavaria a mai adaugat ca ieri, cinci potentiali cumparatori au cerut un drive test, dar compania nu poate spune ca a vandut o astfel de masina pana cand banii nu sunt virati de client.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri