Britanicii de la Jaguar se pregatesc de Salonul Auto de la Londra. Nu exista ocazie mai buna pentru lansarea unui model de vara: noul XKR.
Iata primele fotografii oficiale al caror subiect principal este reprezentat de noul Jaguar XKR. Povestea acestui model este foarte simpla: elegantei si frumusetii lui XK standard le este adaugat un compresor care ii permite motorului V8 de 4.2 litri sa dezvolte 416 cai putere si un cuplu maxim de 560 Nm.

Versiunea coupe accelereaza de la 0 la 100 in 5.2 secunde, cabrioletul are nevoie de 5.3 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h.

XKR va putea fi comandat incepand cu luna iulie, preturile urmand sa inceapa de la 95.000 de euro pentru versiunea coupe si de la 103.000 de euro pentru cabrio. Adaugati insa cateva mii pentru a afla viitoarele preturi la care vor putea fi achizitionate modelul Jaguar in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri