Producatorul francez de anvelope Michelin a realizat un nou produs, denumit “first” cu care ar putea castiga cota de piata in Statele Unite, pentru care ofera o garantie de 100.000 de km, scrie lefigaro.fr.

Pentru anvelopa regenerabila, Michelin a cheltuit zeci de milioane de euro timp de 8 ani. Pentru ca jumatate dintre americani isi echipeaza autoturismele cu anvelope all season, compania se asteapta sa vanda zeci de milioane peste trei ani.

“Anvelopa regenerabila all season isi pastreaza calitatitile de a drena apa sau de a inainta prin zapada chiar daca este uzata. Pretul pentru noua anvelopa all season ar putea fi la fel ca pentru o anvelopa all season din prezent, sau chiar mai mic”, a declarat Florent Menegaux, directorul general pentru divizia de anvelope pentru turisme al Michelin.

Michelin spune ca anvelopa este all season si va fi comercializata doar pe piata americana, incepand din aprilie. Avand 32 de dimensiuni, noua anvelopa va echipa autoturismele si vehiculele pick-up americane.

In America de Nord, Michelin este unul dintre cei mai mari jucatori alaturi de Goodyear si Bridgestone. Aceasta piata i-a adus companiei Michelin in 2012 vanzari de 7,3 miliarde de euro, echivalentul celor efectuate pe continentul european.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri