Cel mai puternic model lansat vreodata de Seat se pregateste de lansare. Aceasta va avea loc la apropiatul Salonul Auto din capitala Marii Britani
Standul Seat de la Salonul Auto din Londra va fi dominat de o atmosfera sportiva. Asta pentru ca, in acelasi spatiu, ne vom intalni cu trei versiuni sport ale modelelor Seat deja aflate pe piata. Leon Cupra (prezentat in premiera mondiala) se va alatura deja cunoscutelor Leon FR si Altea FR, modele care se vor lansa cu aceasta ocazie in Marea Britanie.

Seat pastreaza noul Cupra strict secret pana in 18 iulie, ziua lansarii oficiale a modelului. Constructorul spaniol a prezentat pana acum un teaser, pe care il puteti admira (in masura in care se poate) si dumneavoastra. Acesta va fi cel mai puternic model lansat pana acum de Seat, puterea fiind dezvoltata de un propulsor T FSI de 2.0 litri. Il va depasi, astfel, pana si pe legendarul Leon Cupra R, care avea la dispozitie, la vremea lui, 225 CP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri