MOL Romania si-a extins reteaua de distributie la nivel national la 147 de benzinarii, dupa ce a deschis patru statii noi, la Marghita (judetul Bihor), Eforie (judetul Constanta), Ilia (judetul Hunedoara) si Morareni (judetul Mures).

“Am investit in total peste 1,3 milioane de euro in cele patru benzinarii deschise recent, localizate pe trei artere importante de trafic. Extinderea retelei noastre de statii este un element cheie al strategiei noastre de crestere pe termen mediu si ne permite sa consolidam oferta de produse de calitate catre clientii si partenerii nostri”, a declarat Kinga Daradics, CEO si country chairman MOL Romania.

Statiile de la Marghita (Bihor) si Morareni (Mures) sunt deschise sub noua platforma de operare, care presupune ca partenerul are in proprietate benzinaria, carburantii si marfurile din magazin, in timp ce MOL Romania asigura marca (brandul), aprovizionarea permanenta cu carburanti de inalta calitate si controlul operatiunilor.

Noua benzinarie de la Marghita este echipata pentru a deservi traficul greu din zona, avand 6 pompe, dintre care doua cu alimentare rapida. Suprafata totala este de 1.550 mp, benzinaria avand 6 locuri de parcare si un magazin de 42 de metri patrati.

Statia de la Morareni (Mures) este amplasata pe DN 15 Turda-Bacau, una dintrele cele mai circulate zece artere rutiere din tara. Cu o suprafata de 979 mp, benzinaria are un magazin de 80 mp si este dotata cu 4 pompe multiprodus.

Benzinaria de la Eforie este situata pe drumul european E87 Constanta-Mangalia, intre orasele Tuzla si Eforie. Cu o suprafata de 2.100 mp si trei pompe multi-produs, benzinaria poate deservi traficul turistic pe litoral, cat si clientii locali. Statia are doua pistoale cu alimentare rapida pentru autovehiculele comerciale, iar magazinul are o suprafata de 43 mp.

Noua statie MOL Ilia are o suprafata totala de 2.700 mp si un magazin de 40 mp. Noua benzinarie are trei pompe multi-produs si doua doua pistoale cu alimentare rapida.

Grupul MOL este o companie multinationala integrata si independenta, cu sediul central in Budapesta, Ungaria. Are operatiuni in peste 40 de tari si aproximativ 30.000 de angajati in intreaga lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri