Compania azera de petrol SOCAR ajunge la o retea de 27 de benzinarii in Romania, dupa deschiderea vineri a doua statii in Oradea si Timisoara, in urma unei investitii de circa doua milioane de euro.

Benzinaria din Calea Clujului din Oradea este cea de-a treia statie SOCAR din judetul Bihor si a doua din oras, potrivit unui comunicat al companiei petroliere.

In Timisoara, statia este localizata in zona Dumbravita DJ 691 Km 5+720, iar lansarea celor doua benzinarii vine dupa ce saptamana trecuta SOCAR a deschis pe piata din Romania alte cinci statii de alimentare in Bucuresti, Adjud, Bacau, Buzau si Focsani, potrivit Mediafax.

"Am inceput anul cu multe investitii finalizate si suntem pe cale sa marim si mai mult reteaua SOCAR. Suntem in plina constructie cu noi statii in orasele Bacau, Cluj, Sibiu, Arad, Bistrita si Iasi. De asemenea, suntem concentrati sa redimensionam reteaua SOCAR in centre in care suntem deja prezenti, cum este cazul Capitalei. Inclusiv in Oradea si in Timisoara avem in plan noi benzinarii", a declarat, in comunicat, Hamza Karimov, directorul executiv Socar Romania.

Compania azera de petrol SOCAR vrea sa ajunga la retea de 35 de benzinarii in Romania in acest an.
SOCAR a intrat pe piata romaneasca a distributiei de carburanti prin achizitia, in 2011, a 90% din actiunile Romtranspetrol din Botosani, detinuta de sotii Iulian si Doina Berescu.

In decurs de cativa ani, compania azera vrea sa ajunga la 300 de unitati.

Pe piata distributiei de carburanti activeaza OMV Petrom, Rompetrol, Lukoil, MOL, Eni, OMV si Gazprom.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri