Porsche recheama in service toate automobilele sport 911 GT3 din ultimul model lansat, si recomanda proprietarilor sa nu foloseasca vehiculele, dupa ce doua dintre acestea au luat foc din cauza unor defectiuni la motoare, transmite Bloomberg.

Rechemarea afecteaza toate cele 785 de vehicule Porsche 911 GT3, a anuntat compania germana, scrie Mediafax.

Porsche GT3 porneste de la 137.303 euro

"Nu au avut loc accidente sau raniri. Analizele interne ale motivelor care au dus la defectarea motoarelor nu sunt finalizate. Cele doua incendii au avut loc in Europa", se arata intr-un comunicat al prupului Volkswagen, proprietarul Porsche.

Campaniile de rechemari in service efectuate in ultimele luni de producatorii auto VW, Chrysler Group si Toyota Motor scot in evidenta problemele provocate de adaugarea unor tehnologii tot mai sofisticare la noile modele.

Incidentele in care au fost implicate automobilele GT3 au avut loc in Elvetia si Italia, potrivit revistei germane Autobild.

"Rechemarea nu este o veste buna, in special pentru un vehicul premium", a declarat Frank Schwope, analist la NordLB in Hanovra.

Directorul general al Porsche, Matthias Mueller, a declarat in aceasta luna ca marca intentioneaza sa ajunga in 2015 la vanzari de peste 200.000 de vehicule, cu trei ani mai devreme decat intentiona initial.

In 2013, livrarile Porsche au urcat cu 15%, la un nivel record cde 162.145 de vehicule, datorita cererii pentru modelele Boxster si Cayman.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri