Cea mai scumpa autostrada din lume a fost construita in Rusia in doar cinci ani, inaintea Jocurilor Olimpice de la Soci, are 40 de kilometri lungime si a costat 9 miliarde de dolari, scrie Mediafax.ro.

"Tunelurile au fost partea cea mai dificila, din cauza ca zona Caucazului este formata din munti tineri", a explicat pentru CNN Andrey Panenkov, inginerul sef responsabil de soseaua ce face legatura intre Alder si Krasnaya Polyana.

“Aceste metode de forare au constat in folosirea a sase masini complexe pentru forat si a 14 unitati pentru transportul materialului excavat in urma procesului. Au mai fost folosite si diverse metode de gaurire si detonare.

"Nu este vorba despre o roca densa, ca granitul, ci despre un tip mai slab de roca, predispus sa o ia din loc".

Cititi mai multe pe Mediafax.ro.

Sursa foto: captura YouTube.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri