MINI Clubman Concept va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva, model mai lung cu 26 de centimetri si mai lat cu doar 17 centimetri fata de actualul MINI Clubman.

Clubman Concept este primul MINI care va fi echipat cu AirBreather pe partile laterale. AirBreather evoca tema de design a AirCurtains din bara fata, fiind taiate dinamic in contururile Black Band.

Spoilerul dublu de acoperis, elaborat si dispus in spate, isi prezinta avantajele atunci cand este privit de sus. A treia lumina de frana este integrata intre cele doua aripi ale spoilerului de pe acoperis, in stilul Formulei 1.

De asemenea, exista doua sectiuni longitudinale de plexiglas, dispuse pe intreaga lungime a acoperisului, asemenea benzilor din raliuri. In combinatie cu spoilerul de pe acoperis, acestea permit ca aerul dinamic specific MINI sa se regaseasca si la MINI Clubman Concept cand este privit dintr-o perspectiva panoramica.

Alaturi de exterior, interiorul MINI Clubman Concept a inregistrat si el o crestere a dimensiunilor.

Zona de afisare de pe consola centrala (160 mm x 150 mm) se adapteaza in functie de continutul selectat sau de situatia de pe traseu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri