BMW X4 va fi disponibil pe piata din Romania din vara, la un pret de 37900 euro fara TVA pentru versiunea BMW X4 xDrive20d.

Varful de gama diesel este BMW X4 xDrive35d, disponibil pentru 49300 euro fara TVA, in timp ce BMW X4 xDrive35i are un pret de 46900 euro fara TVA.

Gama de modele este completata de X4 xDrive20i (38100 euro fara TVA), X4 xDrive28i (42800 euro fara TVA) si X4 xDrive30d (46000 euro fara TVA). Toate modele sunt echipate standard cu o cutie de viteze automata cu opt trepte, cu exceptia X4 xDrive20d.
Noul BMW X4 se bazeaza pe platforma tehnologica a BMW X3. Pozitia conducatorului si a pasagerului din fata este coborata cu 20 de milimetri fata de BMW X3. In combinatie cu designul cu "doua locuri" din spate, aceasta accentueaza caracterul exclusivist, de coupé al noului model.

BMW X4 va fi echipat cu trei motoare pe benzina si trei diesel, puterile celor sase motoare variaza intre 135 kW/184 CP si 230 kW/313 CP.

Modelul vine cu functia Auto Start Stop si functia "coasting" (mers liber, cu decuplarea automata a motorului de la transmisie la ridicarea acceleratiei; daca automobilul este echipat cu transmisie automata), Brake Energy Regeneration (generarea energiei la franare) si gestionarea inteligenta a componentelor auxiliare - toate asigura un grad remarcabil de eficienta in combinatie cu placerea maxima a condusului.

Disponibile ca optiune pentru cresterea eficientei sunt si anvelopele cu rezistenta redusa la inaintare (ajunse la a patra generatie), care reduc emisiile CO2 ale diferitelor variante BMW X4 cu alte 7 g/km.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri