Mercedes-Benz GLA si noua Clasa C, modele lansate oficial pe plan international la finalul anului trecut, sunt disponibile in showroom-urile din Romania din 15 martie.

Modelul GLA este al patrulea model compact de noua generatie Mercedes-Benz, fiind primul SUV al marcii disponibil optional cu noua generatie a sistemului de tractiune integrala permanenta 4MATIC cu distributie variabila a cuplului motor.

SUV-ul coupe de oras GLA, realizat pe platforma lui A-Class, are un pret de pornire de 30.500 euro cu TVA pentru GLA 200 156 CP. GLA este primul SUV al marcii disponibil optional cu noua generatie a sistemului de tractiune integrala permanenta 4MATIC cu distributie variabila a cuplului motor.

Pe langa motorizarea GLA 200 de 156 CP, mai sunt disponibile GLA 250 de 211 CP (36.700 euro cu TVA), GLA 250 4MATIC (31.510 euro fara TVA).

Cea de-a patra generatie a modelului Clasa C de la Mercedes-Benz poate fi comandata in Romania, la un pret de pornire de 34.100 euro cu TVA pentru C 180. C 200 are un pret de 37.076 euro cu TVA, iar C 220 BlueTEC costa 39.060 euro cu TVA.

Noua structura folosita pentru Clasa C este semnificativ mai usoara pentru constructia ei fiind folosit aluminiu si otel. Noul model este cu aproximativ 10 cm mai lung si 4 cm mai lat decat vechea generatie. De asemenea, volumul portbagajului a crescut la 480 de litri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri