Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria, de la Kecskemet, va lucra incepand din luna mai in trei schimburi, iar Daimler va majora productia de autoturisme pentru a tine pasul cu cererea pentru autoturisme din clasa compacta, a anuntat grupul german, potrivit Mediafax, care citeaza Bloomberg.

Fabrica produce modelele Clasa B si CLA si a inceput anul trecut sa lucreze sambata pentru a creste productia.
"Productia noastra a tinut pasul cu greu cu evolutia dinamica a vanzarilor de autoturisme compacte. Aceasta decizie ne permite sa servim clientii din intreaga lume mai bine si intr-un timp mai scurt", a declarat intr-un comunicat al Daimler directorul general al grupului, Dieter Zetsche.
In luna octombrie a anului 2012, Mercedes a introdus al treilea schimb de lucru la fabrica din Rastatt, Germania, unde sunt prodse modelele Clasa A, GLA si Clasa B.
Incepand de anul trecut, producatorul finlandez Valmet Automotive asambleaza modelul Clasa A pentru Mercedes, in baza unui contract care se va derula pana in anul 2016 si presupune livrarea a peste 100.000 unitati pe an.
Daimler avea la sfarsitul anului trecut aproximativ 3.400 de angajati la Kecskemet. Un purtator de cuvant al companiei a afirmat ca fabrica din Ungaria va face angajari pentru a acoperi cel de-al treilea schimb. Unitatea a produs anul trecut 109.000 de automobile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri