Bradul premium Lexus introduce in standard in autoturisme un router wi-fi cu trafic de date pentru o perioada de 1 an, in limita a 2 GB/luna.

Internetul este disponibil doar in Romania, nu si in roaming. “Faptul ca Lexus este primul jucator din piata premium care introduce wi-fi in echiparea standard este expresie a spiritului avangardist al marcii”, a declarat Anca Dumitrescu, senior brand manager Lexus in cadrul Toyota Romania.

Sistemul Lexus Hotspot este un dispozitiv proiectat special pentru masina, alimentat la baterie, cu o dubla-antena ce asigura trafic la viteze ridicate, imbunatateste receptia semnalului si minimizeaza problemele efectului Doppler.

Prin intermediul sau se pot conecta simultan prin wireless la internet pana la 5 dispozitive (telefoane mobile, tablete, laptop-uri, sisteme de joc etc.) iar garantia oferita pentru acest dispozitiv original este de trei ani, termen specific tuturor accesoriilor Lexus.

Lexus a lansat in noiembrie in Romania, modelul GS 300h, echipat cu sistem de propulsie hybrid, cu un motor de 2.5 litri 223 CP, la un pret de 49.350 euro cu TVA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri