Noul Nissan Qashqai este disponibil in Romania cu trei versiuni de echipare si cinci versiuni de motorizari, la un pret de pornire de 18.690 euro cu TVA.

Cel mai mic pret, 18.690 euro cu TVA, este pentru modelul pe benzina Visia 1.2 115CP Stop/Start 2wd, transmisie manuala.

Alte patru versiuni de motorizare sunt diesel, in configuratie 2wd: 1.5l dCi DPF 110CP Stop/Start, transmisie manuala, 1.6l dCi DPF 130CP Stop/Start, transmisie manuala, 1.6l dCi DPF 130CP Stop/Start, transmisie X-TRONIC.

Pretul cel mai mic pentru o motorizare diesel este de 20.590 euro cu TVA inclus, Visia 1.5l dCi DPF 110CP. Transmisia ALL MODE 4x4i este asociata propulsorului 1.6 dCi DPF 130CP Stop/Start transmisie manuala.

Nivelul standard de echipare pentru versiunea de intrare in gama ofera, printre altele, faruri cu halogen si lumini de zi cu LED, proiectoare de ceata, oglinzi in culoarea caroseriei reglabile electric si incalzite, bare de protectie si manere exterioare de usi in culoarea caroseriei si jante de otel 16”.

In standard, pe prima versiune de echipare, Visia, Noul Nissan Qashqai include in pret aer conditionat cu reglare manuala, frana de mana electronica, radio CD MP3 cu 4 boxe si port USB cu mufa auxiliara, inchidere centralizata cu telecomanda, cruise control, limitator de viteza si Bluetooth, acestea din urma avand comenzile amplasate pe volan.

La nivelul echipamentelor de siguranta, Visia propune in standard sistemul Chassis Control (cu sistem activ de control al traiectoriei si control activ al rularii) airbag-uri sofer si pasager, airbag-uri laterale si tip cortina, tetiere fata active, ABS-EBD si asistenta la franare, ESP si asistenta la pornirea din rampa.

In optiune, Acenta este disponibila cu NissanConnect si Nissan Safety Shield, cele doua sisteme fiind disponibile in standard pe varful de gama Tekna, alaturi de sistemul Intelligent Park Assist. Optional pe versiunea Tekna, Nissan Safety Shield poate fi completat de cele trei functii: avertizare unghi mort, detectare obiecte in miscare si alerta atentie sofer.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri