UPS anunta finalizarea investitiei de 200 de milioane de dolari in extinderea principalului centru aerian european din Koln/Bonn, Germania.

Proiectul, pentru care lucrarile de constructie au durat doi ani si au fost create deja 200 de noi locuri de munca, reprezinta una dintre cele mai mari investitii intr-o facilitate UPS din istoria companiei, care isi consolideaza astfel pozitia de cel mai mare angajator din aeroport, cu peste 2.500 de angajati in prezent.

Suprafata operationala ajunge acum la peste 105.000 mp. Cele opt benzi automate de sortare aditionale imbunatatesc capacitatea de sortare a centrului cu 70%, pana la 190.000 de colete pe ora – aproximativ 53 de colete pe secunda. Sistemul de transport a marfurilor acopera acum aproximativ 40 km, cu o medie de tranzit a unui colet din punctul de descarcare la cel de incarcare mai mica de 15 minute.

Odata cu extinderea centrului de operatiuni din Koln, UPS asigura o conexiune si mai eficienta intre Europa si intreaga lume si viceversa, pregatindu-si astfel cadrul unei cresteri continue in industria globala de curierat rapid.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri