Salonul Auto Moto (SAM) din Piata Constitutiei expune in perioada 2-6 aprilie peste 25 de marci auto, pe o suprafata de circa 9.000 metri patrati in spatii interioare si peste 30.000 metri patrati in spatii exterioare. Pretul de intrare este de 15 lei in cursul saptamanii si 20 de lei in weekend.

Cele mai noi modele prezente la salon anul acesta sunt Mercedes-Benz GLA si Clasa C, Honda Civic Tourer, Jazz hybrid, Skoda Rapid Spaceback, Maserati Ghibli, Peugeot 308.

Pentru autoturismele cumparate pe durata Salonului Auto Moto 2014, clientii pot primi asigurarea CASCO gratuita pentru o perioada de 6 luni sau un an, sau combustibil gratuit pentru perioada promotionala, sau accesorii: jante, anvelope.

La editia 2013 au fost prezenti peste 30.000 de vizitatori, iar anul acesta organizatorii se asteapta la peste 50.000 de participanti.

In weekend traficul rutier va fi restrictionat pe Bd. Libertatii si Bd. Unirii. Bulevardul Unirii se transforma in parcare pentru vizitatori, iar pe Bulevardul Libertatii vor fi expuse masini si motoare. Programul de vizitare este miercuri - vineri 10:00 - 20:00, sambata 10:00-22:00 si duminica 10:00-18:00.

Sambata la ora 14:00 va avea loc o parada moto pe traseul Bd. Libertatii - Bd. Unirii - Piata Alba Iulia si retur, iar duminica va avea loc o parada a masinilor de epoca la aceeasi ora si pe acelasi traseu. Campioni de raliu vor face demonstratii de drift si burnout in Piata Constitutiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri