Renault a lansat in Romania cea de-a treia generatie Megane cu un al doilea facelift, schimbarile fiind mai mult la nivel estetic. Francezii au a anuntat ca vor transforma anul acesta in Renault Store 25% din showroom-urile care aduc 85% din vanzarile marcii.

Pretul de pornire este de 14.100 euro cu TVA pentru Megane, 19.200 euro pentru GT Line, 19.400 euro pentru Sport Tourer si 19.700 euro pentru Coupe.

Mégane GT-Line beneficiaza un nou design al partii frontale, in timp ce Mégane R.S. dispune in premiera de functia R.S. Replay.
Versiunile berlina, coupé si break beneficiaza de un nou design al elementelor de caroserie din partea frontala: bara de protectie calandru si capota, care integreaza in mod natural sigla Renault supradimensionata, pe o suprafata glossy black. In plus, designul inedit al proiectoarelor de zi ii confera un plus de dinamism.

Renault R-Link, tableta multimedia integrata, este disponibila, in optiune sau in echipare de serie, pe noua gama Mégane (in functie de modele si versiuni).

Noua gama Mégane inaugureaza cutia de viteze automata EDC (Efficient Dual Clutch) cu dublu ambreiaj si 6 trepte, cuplata motorului pe benzina TCe 130 . Versiunea R.S. are un motor de 2.0 16V 265 CP.

Noul Mégane R.S. beneficiaza de scaune Recaro cu tapiterie mixta piele-textil, cu insertii Renault Sport la nivelul tetierelor, tableta multimedia Renault R-Link, cu versiunea 2.0 a sistemului R.S. Monitor 2.0, compatibila cu noua functie R.S. Replay, jante de 19’’ negre (in optiune) si contur gri, disponibile cu anvelope Bridgestone.

Pachetul optional R.S. Design ofera elemente exterioare de culoare rosie: lama F1, baghetele de protectie ale portierelor si eleronul spate. Gama Mégane este produsa in uzina de la Palencia, din Spania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri