Constructorul de masini de lux Bugatti incearca piata din Romania cu doua modele, cea mai rapida decapotabila a sa, Veyron Grand Sport Vitesse si Bugatti Veyron Grand Sport, prezentate in cadrul unui eveniment exclusivist care a avut loc la Centrul Porsche Pipera, in showroom-urile Bentley Bucuresti si Lamborghini Bucuresti.

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, cea mai rapida masina de serie din lume care poate circula pe strada, atinge o viteza maxima de 431 km/h. Modelul are un motor de 16 cilindri, care produce 1.200 CP si un cuplu de 1.500 Nm.

La eveniment a fost prezent si fostul pilot de curse din Formula 1, Pierre Henri Raphanel, care a condus Bugatti Veyron Sport Vitesse pe strazile din Bucuresti.

Modelele Bugatti au fost aduse la Bucuresti in cadrul evenimentului de prezentare, ca parte a Turneului Est-European al companiei, in care Romania a fost inclusa pentru prima data. Orasele curpinse in acest tur sunt: Viena, Bucuresti, Varsovia si Praga.

Porsche Inter Auto Romania face parte din Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reteaua globala de retail a Holdingului Porsche din Salzburg. Reteaua Porsche Inter Auto Romania comercializeaza, prin intermediul celor cinci centre auto, automobile Volkswagen, Skoda, Audi si SEAT. Grupul Volkswagen este actionar unic al Holdingului Porsche.

Porsche Inter Auto Romania este distribuitor exclusiv pentru marcile Bentley si Lamborghini si importator si distribuitor exclusiv pentru marca Porsche, pentru aceasta din urma comercializand modelele Cayenne, Panamera, 911, Boxster si Cayman.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri