Noua Clasa V de la Mercedes-Benz poate fi comandata in prezent si in Romania, la un pret de pornire de 29.854 euro fara TVA, pentru V 200 CDI.

Clasa V 220 CDI are un pret de pornire de la 30.546 euro, fara TVA, iar Clasa V 250 CDI, costa de la 33.840 euro, fara TVA. Noua Clasa V va fi disponibila la inceputul comercializarii in versiune speciala 250 CDI Edition 1, 190 CP, transmisia automata 7G-TRONIC PLUS si o suspensie sport, la un pret de 55.379 Euro, fara TVA.

La lansarea pe piata programata la finalul lunii iunie a acestui an, noua Clasa V va fi disponibila ca model cu ampatament lung (lungime de 3.200 mm) si lungimea caroseriei de 5.140 mm. Modelul compact si cel extra-lung vor fi disponibile in curand.

Noua Clasa V ofera spatiu interior pentru pana la opt persoane, fiind un model atractiv pentru familii sau pentru cei care au nevoie de un interior spatios, flexibil si ergonomic pentru activitati sportive. Mai mult, Clasa V poate fi masina ideala ca autovehicul de tip shuttle in cadrul hotelurilor sau ca transport pentru VIP-uri.

Nivelul de dotare standard include sistemul Crosswind Assist, care stabilizeaza masina atunci cand aceasta devine sensibila la vant lateral, precum si sistemul ATTENTION ASSIST care poate detecta lipsa de atentie a soferului si oboseala acestuia si ii poate sugera sa faca o pauza de odihna. Un sistem special este disponibil optional - Active Park Assist. Datorita lui, soferul poate parca noua Clasa V cu usurinta cu care ar executa manevrele de parcare intr-o masina compacta.

Tot optional este disponibil si sistemul de camere video, de 360 de grade, care ofera o imagine completa a imprejurimilor autovehiculului. Mai mult, din lista de optionale, se mai pot alege sisteme precum DISTRONIC PLUS, Cruise Control Adaptiv cu senzori de proximitate si COLLISION PREVENTION ASSIST, Traffic Sign Assist cu indicare la rularea gresita pe un sens unic, Lane Keeping Assist, Blind Spot Assist, sistemul de iluminare inteligenta pentru faruri LED Intelligent Light System si asistentul de faza lunga Adaptive Highbeam Assist. Majoritatea acestor sisteme de asistenta sunt oferite in premiera absoluta in segment.

Sistemul PRE-SAFE®, folosit, de obicei, in automobilele Mercedes-Benz, este de acum disponibil pentru Clasa V, pentru a spori si mai mult siguranta pasagerilor. Atunci cand este detectat pericolul producerii unui accident, sistemul activeaza masuri care pregatesc centurile de siguranta si airbag-urile pentru a oferi cea mai buna protectie in timpul unei coliziuni.

Ca dotare standard, Clasa V este echipata in spate cu patru scaune individuale, cu cotiere reglabile integrate, amplasate pe doua randuri. Datorita tehnologiei imbunatatite si a unei logici ergonomice de manevrare bine studiate, scaunele din primul rand pot fi rabatate cu o usurinta remarcabila, pentru a permite un acces foarte facil la randul doi de locuri. Pentru spatiul dintre locurile de pe primul rand din spate este disponibila o masa pliabila. Ca o alternativa la scaunele individuale, pe cele doua randuri din spate pot fi montate banchete.

Pentru o incarcare sau o descarcare usoara a bagajelor, Clasa V este echipata in premiera pentru segmentul sau cu o luneta cu deschidere separata de hayon.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri