In perioada minivacantei de 1 mai taxa de trecere a podului peste Dunare la Fetesti - Cernavoda este sistata pe 30 aprilie, 1 si 4 mai, in anumite intervale orare, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

CNADNR anunta utilizatorii retelei de drumuri nationale ca in perioada minivacantei de 1 mai se sisteaza incasarea tarifelor de trecere pentru utilizarea podului peste Dunare la Fetesti - Cernavoda, ca urmare a emiterii a Ordinului nr. 198 din 16 aprilie 2014, privind stabilirea unor derogari de la prevederile Ordinului Ministrului Delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine nr. 290/ 2013 pentru aprobarea unor tarife aplicate de C.N.A.D.N.R. - S.A', scrie Agerpres.

Astfel, incasarea tarifelor de trecere pentru utilizarea podului peste Dunare la Fetesti - Cernavoda este sistata dupa cum urmeaza: 30 aprilie 2014 pe ambele sensuri, in intervalul orar 12,00 - 24,00; 1 mai 2014 pe ambele sensuri, in intervalul orar 00,00 - 16,00; 4 mai 2014 pe ambele sensuri, in intervalul orar 7,00 - 24,00.

In plus, CNADNR anunta ca in perioada 29 aprilie, ora 14,00 - 6 mai, ora 8,00, circulatia rutiera pe podul de la Agigea se va desfasura pe trei benzi de circulatie (2+1), pe toata lungimea podului, in functie de volumul de trafic inregistrat in acest timp, pe cele doua directii de deplasare.

In aceasta perioada va fi permisa circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata de 5 tone si a mijloacelor de transport persoane a caror masa totala maxim autorizata depaseste 5 tone. Se mentine limitarea vitezei de circulatie la 50 km/h, se precizeaza in comunicatul CNADNR.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri