CNADNR va opri in minivacanta de 1 mai lucrarile de reabilitare la podul de la Agigea pentru a inlatura restrictiile de trafic.

Potrivit reprezentantilor Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), intre 29 aprilie, ora 14.00, si 6 mai, ora 08.00, circulatia rutiera pe podul de la Agigea se va desfasura pe trei benzi de circulatie, pe toata lungimea podului, in functie de volumul de trafic inregistrat pe cele doua directii de deplasare, scrie Mediafax.

In aceasta perioada va fi permisa circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mica de 5 tone, exceptie facand mijloacele de transport persoane a caror masa totala maxim autorizata poate depasi aceasta limita. Se mentine insa limitarea vitezei de circulatie la 50 de kilometri la ora, soferii fiind rugati sa respecte restrictia de circulatie instituita si semnalizarea rutiera temporara.

Din cauza lucrarilor de reabilitare a podului de la Agigea de peste Canalul Dunare Marea Neagra, CNADNR a restrictionat traficul, de aproape jumatate de an. Astfel, accesul pe pod este inchis in fiecare noapte de marti spre miercuri, miercuri spre joi si joi spre vineri, intre orele 23.00 si 01.00.

De asemenea, in zilele de marti, joi si sambata circulatia este inchisa intre orele 09.00 - 13.00, plus alte patru ore in noptile de luni spre marti, respectiv intre orele 23.00 si 03.00.

Peste 30.000 de turisti sunt asteptati sa ajunga pe litoral in minivacanta de 1 mai, o treime urmand sa se indrepte catre statiunile romanesti din sudul litoralului. De asemenea, acestora li se vor adauga alte cateva mii de turisti romani care vor merge in statiunile bulgaresti de la Marea Neagra. Pentru acestia, in cazul aglomerarii traficului in Punctul de frontiera de la Vama Veche, reprezentantii Garzii de Coasta recomanda sa se foloseasca si celelalte puncte de trecere a frontierei din judetul Constanta, respectiv de la Negru Voda si Ostrov.

"Conducerea Garzii de Coasta a dispus ca numarul lucratorilor din punctele de frontiera sa fie suplimentat, astfel incat efectuarea formalitatilor de frontiera sa aiba un timp de asteptare cat mai scurt", a precizat purtatorul de cuvant al Garzii de Coasta, Marius Niculescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri