Vaduva lui Roger Rodas, barbatul care se afla la volanul masinii Porsche Carrera GT in momentul producerii accidentului in care acesta si actorul Paul Walker si-au pierdut viata, pe 30 noiembrie 2013, a depus o plangere impotriva companiei producatoare de automobile, informeaza AFP.

In documentele depuse luni in instanta se spune ca automobilul Porsche Carrera GT din 2005 la bordul caruia se aflau Paul Walker si Roger Rodas nu era dotat cu un sistem eficient anticoliziune si cu un dispozitiv de siguranta a rezervorului de combustibil, scrie Mediafax.

Potrivit plangerii formulate de sotia lui Roger Rodas, daca automobilul ar fi avut echipamente de siguranta adecvate, viata celor doi barbati ar fi putut sa fie salvata.

Documentele legale au fost depuse luni, la o instanta din Los Angeles, de Kristin Rodas, vaduva lui Roger Rodas, fost pilot de curse si vechi prieten al actorului Paul Walker.

Paul Walker si Roger Rodas au murit pe 30 noiembrie 2013, dupa ce automobilul in care se aflau a depasit spatiul carosabil si s-a izbit de un stalp si de un copac, explodand la cateva secunde dupa impact. Actorul si prietenul sau participasera cu putin timp inainte la o gala de caritate organizata in beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

Dupa decesul lui Paul Walker, care se afla intr-un stadiu avansat al filmarilor pentru pelicula "Furios si iute 7", studiourile Universal au decis sa intrerupa productia filmului, inainte de a rescrie scenariul si de a incredinta scenele de actiune ramase fratilor lui Walker, Caleb si Cody. "Furios si iute" este programat pentru lansare in luna aprilie 2015, cu noua luni mai tarziu decat fusese prevazut anterior, au anuntat studiourile de productie Universal.

Paul Walker si-a inceput cariera de tanar, fiind protagonistul mai multor reclame. In 1986, el a debutat intr-un rol in filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" si "Tanar si nelinistit". Incepand din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri in filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucand rolul agentului FBI Brian O'Connor in franciza "Furios si iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013 a fost lansat in Statele Unite ale Americii lungmetrajul "Hours", in care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat in drama politista "Zona de pericol/ Brick Mansions", care a avut premiera in Romania pe 25 aprilie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri