Un carambol de noua masini s-a produs pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, intre kilometrul 44 si 45, partea carosabila fiind acoperita de un strat gros de aproximativ 15 cm de apa si gheata, din cauza precipitatilor abundente, informeaza CNADNR, citata de Mediafax.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat, joi, ca, in jurul orei 14.15, s-a produs un carambol de noua masini pe autostrada A2, Bucuresti - Constanta, intre kilometrul 44 si 45.

Potrivit reprezentantilor CNADNR, partea carosabila a fost acoperita de un strat gros de aproximativ 15 cm de apa si gheata, din cauza precipitatilor abundente, care au cazut sub forma de grindina, in urma cu putin timp.
Participantii la trafic sunt rugati sa respecte indicatiile si restrictiile Politiei Rutiere.

Traficul este deviat pe Autostrada A2, de la kilometrul 65, pe DN3, catre Bucuresti, din cauza carosabilului acoperit de un strat gros de cativa centimetri de gheata si apa, la kilometrul 41, ca urmare precipitatiilor abundente sub forma de grindina, a anuntat Centrul Infotrafic.

Soferii sunt sfatuiti sa circule cu viteza foarte redusa, adaptata permanent conditiilor concrete de drum si trafic, iar cei care incheie coloanele de autovehicule trebuie sa puna in functiune luminile de avarie, pentru a-i avertiza pe cei ce se apropie cu viteza, din spate, sa incetineasca si, dupa caz, sa opreasca in timp util, evitandu-se astfel producerea de coliziuni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri