Premium Leasing, divizia de leasing operational si management de flote a Grupului Tiriac, a inregistrat in primul trimestru o crestere de 20%, numarul de vehicule in administrare a ajuns la 1.314 masini.

De asemenea, cifra de afaceri Premium Leasing a urcat la 1,5 milioane de euro.

Serviciile integrate oferite de companie reprezinta 90% din structura flotei, restul procentajului fiind serviciile de administrare pentru flote detinute de catre clienti.

„Pentru acest an, ne propunem o crestere a portofoliului administrat, cat si o diversificare a acestuia. De asemenea, vom continua investitiile incepute anul trecut, ce privesc eficientizarea activitatii companiei prin intermediul implementarii unui soft care sa raspunda noilor cerinte ale mediului de afaceri”, a declarat Bogdan Nestor, director executiv Premium Leasing.

Numarul contractelor incheiate de Premium Leasing a crescut cu 54% in primele trei luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Portofoliul include 100 de companii nationale si multinationale, cu capital de stat si privat, roman si strain, ce activeaza in domenii precum telecomunicatii, farmaceutice, distributie, IT, productie industriala. Cele mai solicitate marci auto de catre companii sunt Ford si Hyundai.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri