Imaginea interesanta pe care Volkswagen o promoveaza odata cu noul Eos la puterea a doua. Aceasta este o scurta caracterizare a kitului realizat de germanii de la ABT
Mai sportiv, mai potent, mai elegant. Responsabilii de marketing al germanilor de la ABT nu recurg la jumatatati de masura cand isi descriu kitul de tuning aplicat ultimul reprezentant al familiei VW, Eos. Trebuie insa sa ii credem pe cuvant: cele patru tevi de esapament, jantele de 18 sau 19 inch si spoilerele redesenate apar ca o cura de vitamine pentru Eos.

Din punct de vedere tehnic, lista de noutati este si ea bogata, pentru turbodieselul de 2.0 litri sau pentru motorul de 2.0 litri pe benzina cu injectie directa fiind disponibile doua de kituri de preparare.

Pentru primul se pot castiga maxim 30 de cai putere (de la 140 la 170 CP), iar in cazul celui de-al doilea vorbim de un varf de 270 de cai putere, care consuma invers proportional cu boost-ul de putere.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri