MINI va lansa in Romania spre finalul anului un nou model, cu cinci usi, cu o caroserie mai lunga cu 16 cm decat varianta cu trei usi.

Motorizari MINI Hatch 5 usi

MINI cu cinci usi va avea patru motoare cu tehnologie TwinPower Turbo, un propulsor pe benzina, cu trei cilindri, care dezvolta 136 CP, un motor pe benzina cu patru cilindri si 192 CP, un motor diesel cu trei cilindri 116 CP si un motor de 2 litri diesel 170 CP.

Portbagajul va fi mai mare cu 67 de litri decat noul MINI cu trei usi, volumul total fiind de 278 de litri.

Noul MINI vine cu un computer de bord cu monitor de 22,35 cm, dispus in instrumentul central, precum si de MINI Controller cu suprafata tactila. Optional, un inel LED luminos pentru instrumentul central ofera indicii vizaule pentru diverse situatii de condus, precum si numeroase functii activate de conducator (precum turatie, senzori de parcare, operare volum sau clima, informatii navigatie, modul de condus, conectare bluetooth etc.).

Alte echipamente disponibile includ faruri LED, proiectoare LED de ceata, lumini ambientale si functia Acces confort (usile se pot incuia si descuia din exterior fara utilizarea directa a cheii). Gama de sisteme optionale include si Head-Up Display, care se extinde deasupra coloanei de directie. MINI cu cinci usi dispune si de Driving Assistant, tempomat activ bazat pe camera video, avertizare de coliziune si de pietoni cu functie initiala de franare, asistare a fazei lungi, detectare a indicatoarelor rutiere, Parking Assistant si camera pentru mers inapoi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri