Prin lansarea versiunilor Targa 4 si 4S, Porsche reuseste sa diversifice oferta pe piata modelelor de superputere
Constructorul german Porsche lanseaza pe piata doua noi versiuni ale modelului 977, Targa 4 si 4S.Pentru prima data un model 911 va fi disponibil in varianta cu tractiune integrala.

Lansarea pe piata va avea loc in noiembrie.Una dintre atractiile masinii este acoperisul de sticla care este actionat de doua motoare electrice, inchiderea lui realizandu-se in cateva secunde.

Targa 4 beneficiaza de un motor cu sase cilindri si cu o capacitate de 3.6 litri. Cei 325 CP ii permit masinii sa ajunga la 100 km/h in 5,3 secunde si avea o viteza maxima de 280 km/h. Pentru Targa 4S s-a pregatit un motor de 3.8 litri cu o putere de 355 CP, care atinge o viteza maxima de 288 km/h si ajunge la 100 km/h in 4,9 secunde. Fara taxe pretul ajunge la 79.000 de euro pentru Targa 4 si 87.000 de euro pentru Targa 4S.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri