Compania nationala de autostrazi si drumuri nationale din Romania (CNADNR) cauta constructor pentru executia unui tronson de 37,2 kilometri, pe traseul Ogra (judetul Mures) - Campia Turzii (judetul Cluj), care face parte din Autostrada Transilvania. Proiectul are o valoare estimata de 2,33 miliarde lei (531,5 milioane euro), inclusiv TVA.

Contractul de proiectare si executie pentru realizarea sectiunii 2A: Ogra - Campia Turzii a autostrazii Brasov - Targu Mures - Cluj - Oradea va fi atribuit prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut, informeaza Mediafax.

La valoarea maxima anuntata, CNADNR va plati 14,27 milioane euro pe kilometru de autostrada. Proiectul este impartit in trei loturi, respectiv Ogra - Iernut (3,6 km), Iernut - Chetani (17,9 km) si Chetani - Campia Turzii (15,7 km).

Lucrarile au o valoare estimata totala cuprinsa intre 1,56 miliarde lei si 1,88 miliarde lei (nivel care include si posibile suplimentari), fara TVA.

Termenul pentru finalizarea contractului este de 64 de luni de la data atribuirii. Ofertele sau cererile de participare din partea constructorilor interesati pot fi depuse pana la 11 august.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri