Tabita Tour, companie de transport din Bustrita, parte a grupului Filadelfia, a inregistrat in primele 6 luni o crestere de 31% a vanzarilor de bilete de autocar si afaceri in urcare cu 22% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 28 mil. lei.

Compania bistriteana a alocat anul acesta peste 2,5 milioane de euro pentru achizitionarea de noi autocare, dezvoltarea unui terminal de imbarcare/debarcare a pasagerilor si achizitionarea unui sistem ERP, in vederea optimizarii si eficientizarii activitatilor departamentului de transport.

Dupa ce si-a facut intrarea pe piata din Franta, odata cu deschiderea primei agentii din Nisa, transportatorul bistritean si-a extins parcul auto, achizitionand patru autocare noi, marca Setra ComfortClass 500 si Mercedes Benz Tourismo 17RHD. Investitia s-a ridicat la aproape 1,3 milioane de euro.

In acest moment, Tabita Tour detine o flota de 61 de autocare de ultima generatie, dintre care 37 opereaza pe rutele internationale, iar 24 pe liniile interne. Valoarea totala a parcului auto depaseste 42 de milioane de lei.

„Anual, investim in modernizarea parcului auto, in tandem cu cresterea portofoliului de clienti sau dezvoltarea rutelor noi. Liberalizarea pietei muncii in Spania si Franta, coroborata cu multiplele campanii de fidelizare a clientilor au dus la cresterea cererii pentru serviciile Tabita Tour si, implicit, la necesitatea de a ne extinde flota”, a declarat Ioan Sighiartau, director general al Filadelfia Group.

Anul acesta, Tabita Tour a mai demarat o investitie de un million de euro, intr-un terminal de imbarcare/debarcare a pasagerilor in Arad. Proiectul va fi implementat in proportie de 40% in acest an, restul urmand sa se realizeze pe parcursul anului 2015. Compania mai pregateste o investitie importanta, pentru eficientizarea serviciului de ticketing si gestiune a pasagerilor: implementarea unui soft pentru vanzarea mobila a biletelor pentru rutele externe, care va permite urmarirea, in timp real, a activitatii de imbarcare, repartizare si transportul pasagerilor. Sistemul face parte din programul Enterprise Resource Planning (ERP) si va putea fi utilizat din luna august a anului curent.

Prezenta pe piata transportatorilor de 12 ani, Tabita Tour este o companie cu capital 100% romanesc. Transportatorul opereaza, in special, pe destinatii ca Spania, unde a dezvoltat o retea cu 23 de agentii, Italia (2 agentii) si Franta (o agentia la Nisa). In 2013, in parteneriat cu Filadelfia Turism, compania a lansat un produs nou pe piata, curse charter cu autocarul pe destinatii turistice din Europa si Turcia.

Pe langa rutele internationale, Tabita Tour detine si linii interne judetene si interjudetene, avand, la nivel national, 37 de agentii. Compania a incheiat anul 2013 cu o cifra de afaceri de 56 de milioane de lei si are in prezent 253 de angajati, din care 144 soferi. Filadelfia Group este un grup bistritean de firme cu activitati in diverse domenii: transport rutier de persoane, intern si international (Tabita Tour), turism (Filadelfia Turism), asigurari (DirektAsig Filadefia Broker de Asigurare), transport de marfa (Filadelfia Marfa) si constructii (Filadelfia Constructii).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri