MOL Romania a investit peste 6,1 milioane de euro in sapte benzinarii noi, extinzandu-si reteaua de distributie nationala la 154 de unitati.

Noile benzinarii sunt situate in judetele Constanta, Ilfov, Suceava, Timis, Hunedoara, Iasi si Bihor.

 „De la inceputul acestui an, am deschis 11 benzinarii in Romania. Extinderea in tara si in regiune sunt importante pentru clienti, care acum au acces la mai multe unitati ale aceleiasi retele internationale”, a declarat Kinga Daradics, CEO & Country Chairman al MOL Romania.

Noua statie MOL din Cernavoda, judetul Constanta, este amplasata pe Bulevardul Medgidia, pe o suprafata totala de 1.700 de metri patrati, inclusiv un magazin de 45 mp. Benzinaria are 2 pompe multi-produs si este prima statie de alimentare moderna din oras, ideal situata si echipata pentru a deservi cei 17.000 de locuitori ai localitatii.

Cea mai noua benzinarie MOL din Ilfov este situata pe soseaua Bucuresti Nord, in sensul giratoriu care face legatura dintre soseaua Pipera si soseaua Bucuresti-Nord. Unitatea are o suprafata de 1.900 mp, un magazin de 80 mp si 3 pompe multi-produs, dintre care una cu pistol rapid, pentru alimentarea vehiculelor comerciale.

O benzinarie noua a fost deschisa de catre MOL Romania in Radauti (judetul Suceava), pe Calea Bucovinei, pentru a deservi traficul catre Suceava si Campulung Moldovenesc. Statia are doua pompe multi-produs, o pompa rapida cu pistoale cu debit marit, pentru vehicule comerciale, skid GPL, suprafata totala fiind de 2.390 mp, iar cea a magazinului de 65 mp.

Cea de-a sasea benzinarie MOL din Timisoara, a opta din judetul Timis, a fost deschisa la iesirea din oras catre Lugoj, in comuna Ghiroda, pe Calea Lugojului. Unitatea poate deservi atat traficul local cat si traficul greu pe directiile Lugoj-Deva sau Lugoj-Craiova, cu ajutorul celor trei pompe multi-produs, dintre care una asigura debit marit. Suprafata totala este de 4.000 mp, iar cea a magazinului de 80 mp.

Dupa deschiderea statiei din Brad, pe Strada Vanatorilor, MOL Romania a ajuns la un numar de 6 benzinarii in judetul Hunedoara. Statia este utila soferilor care merg catre Deva si catre Autostrada A1, care pot alimenta la una dintre cele doua pompe multi-produs, in timp ce vehiculele comerciale au la dispozitie un pistol cu debit marit. Magazinul statiei are o suprafata de 80 mp, iar terenul este de 3.043 mp.

Benzinaria din Miroslava (judetul Iasi) este situata pe Soseaua Industriilor, in apropierea liniei de centura a orasului Iasi, pe ruta catre Targu Frumos-Botosani sau Targu Frumos-Bacau. Terenul este de 3.000 mp, suprafata magazinului ocupa 80 mp. Șoferii pot utiliza 3 pompe, dintre care doua multi produs si una cu posibilitatea de alimentare rapida.

Grupul MOL opereaza o retea de peste 1.700 de benzinarii in regiunea Europei Centrale si de Est, in 11 tari, dintre care 154 in Romania. MOL este o companie multinationala integrata si independenta, cu sediul central in Budapesta, Ungaria. Are operatiuni in peste 40 de tari si aproximativ 29.000 de angajati in intreaga lume. Grupul controleaza patru rafinarii si doua unitati petrochimice la nivelul managementului integrat al lantului de aprovizionare, in Ungaria, Slovacia si Croatia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri