CNADNR cauta constructori pentru finalizarea centurii Tecuci (judetul Galati), dupa ce a reziliat anul trecut contractul incheiat cu firma portugheza Soares da Costa, si estimeaza ca lucrarile vor costa pana la 83,9 milioane lei (19 milioane euro), cu tot cu TVA, potrivit Mediafax.

Contractul are o valoare estimata de 67,7 milioane lei, fara TVA, suma la care se vor raporta ofertantii pentru propunerea financiara, si poate fi suplimentat cu 9,78 milioane lei, fara TVA, in cazul in care CNADNR va opta pentru achizitionare unor lucrari suplimentare.

Termenul pentru finalizarea acordului este de trei ani de la data atribuirii. Lucrarile, finantate cu fonduri europene si bani de la bugetul de stat, vor fi adjudecate prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut.
Constructorii interesati de acest proiect pot depune ofertele sau cererile de participare pana la 9 octombrie.

Compania portugheza Soares da Costa a castigat la inceputul anului 2012 contractul pentru constructia soselei de 7 km, avansand o oferta de 49,01 milioane lei (11,27 milioane euro).
CNADNR a precizat ca acordul a fost reziliat in noiembrie 2013, gradul de executie la acest moment fiind de 14%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri