Salonul Auto Bucuresti & Accesorii (SAB & Accesorii 2014) va avea loc in perioada 23 octombrie – 2 noiembrie la Romaero Baneasa.

Cea de a 12-a editie SAB & Accesorii se desfasoara pe o perioada de 10 zile si cuprinde autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, autoturisme clasice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto si velo, sisteme audio si de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, tuning auto și moto, presa de specialitate, societati de leasing si de asigurari auto.

Editia din 2013 SAB & Accesorii a reunit 97 de companii pe o suprafata de aproximativ 17.200 mp (15.500 mp in cadrul Pavilioanelor 5, 6, 7 si 1.700 mp suprafata de expunere exterioara), o arie dedicata drive testelor si demonstratiilor auto, precum si spatii de parcare pentru vizitatori (1.000 locuri) si expozanti (300 locuri).

Primele patru editii ale Salonului Auto Bucuresti si Accesorii au fost organizate intre anii 1993 – 1996. Cel mai mare numar de vizitatori l-a avut in 1996 cu aproximativ 120.000 de persoane. Din 2007 si pana in 2011 Salonul a fost afectat de puternica scadere a pietei auto, inchizandu-si portile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri