Audi A3 este un model premium de clasa compacta. Acum, versiunea de vrf a gamei este pregatita pentru lansare, iar noul Audi S3 ofera 265 CP si tractiune integrala quattro permanenta. Gratie performantelor sale, modelul ofera placere conducatorului, dar si versatilitatea deosebita a oricarui model Audi S. Audi S3 redefineste standardele clasei din care face parte. Ajunge la 100 km/h in doar 5,7 secunde si se opreste 250 km/h. Motorul este un 2.0 litri supra-alimentat in are patru cilindri si injectie directa pe benzina (FSI).

Cutia de viteze are sase trepte, iar tractiunea integrale permanente quattro are la capat roti cu jante de 18 toli. Noul sistem de suspensie S sport care echipeaza modelul Audi S3 permite un stil de condus sportiv combinat cu un nivel ridicat de confort.

Modelul sport compact are reactii rapide la schimbarile de directie, prezinta caracteristici precise si sigure n privinta manevrabilitatii si, gratie tehnologiei quattro, permite o accelerare maxima la iesirea din viraje.

Grila radiatorului, cu o singura rama, este cromata, bara frontala are un spoiler cu prize de aer de dimensiuni apreciabile, iar pragurile laterale au fost restilizate. Oglinzile retrovizoare n nuante de aluminiu si spoilerul de pe acoperis n culoarea caroseriei dau un impact vizual si mai puternic.

Interiorul transmite o atmosfera de sportivitate, prin materiale folosite si maiestria detaliului. Elementele care domina stilul sunt scaunele sport cu sectiuni laterale proeminente, capitonajul tavanului de culoare neagra, dar disponibil si n nuante argintii, si panoul de bord analogic.

Toate aceste realizari ale tehincii germane au pretul lor, iar este acesta este de 35.150 euro, fara taxe, pentru modelul standard.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri