Honda Trading Romania se asteapta ca anul viitor vanzarile sa creasca cu peste 10% si sa depaseasca 600 de unitati, prin reinnoirea gamei cu 5 modele noi si 4 noi motorizari.

Lansari Honda in 2015

Pentru 2015, Honda estimeaza ca cele mai cautate modele vor fi CR-V, Civic si, din a doua parte a anului, noul HR-V. Din luna martie modelul Civic vine cu un facelift si o noua varianta de echipare sport. In aprilie, va fi lansat SUV-ul CR-V facelift cu noul motor de 1,6 litri 160 CP, care din iunie va primi si o cutie automata in 9 trepte.

La jumatatea anului va debuta in Romania un nou SUV de dimensiuni mici HR-V, care aduce si o motorizare noua de 1,5 litri 132 CP, care va putea fi cuplata si cu o cutie automata cu variatie continua. HR-V va dispune si de motorul de 1,6 litri diesel 120 CP. Un alt model nou este Civic Type-R care vine cu un motor nou turbo de 2 litri si o putere de cel putin 280 CP. In trimestrul trei va veni si noua generatie Jazz, care in prima faza nu va avea si o varianta hybrid.

Modele noi Honda in 2014

Anul acesta este disponibil din octombrie modelul Jazz hybrid cu o echipare de top Elegance, cruise control, plafon panoramic, la un pret de circa 17.600 euro cu TVA. Jazz Hybrid este echipat cu sistemul ECO Assist/ butonul ECON. Din octombrie, modelul Jazz Hybrid vine echipat si cu anvelope de iarna si poate fi achizitionat cu finantare in leasing, cu dobanda incepand de la 0.99%/an. Cele mai vandute modele Honda in 2014 sunt: CR-V, Civic si Accord.

Honda Trading Romania estimeaza o cifra de afaceri de 14 milioane euro in 2014, in crestere cu 10% fata de 2013. Cifra se bazeaza pe o crestere a vanzarilor de masini de 10%, corespunzatoare unui numar de 560 de automobile comercializate pe parcursul intregului an. Pentru 2015, compania isi propune o crestere a cifrei de afaceri si a vanzarilor asemanatoare cu cea din 2014 si pastrarea cotei de piata.

Un nou dealer Honda: investitie de peste 7 mil. euro intr-un showroom cu service multimarca

Honda Nord, cel mai nou dealer Honda din Bucuresti, deschis in urma cu noua luni, isi propune sa vanda pana la finalul anului 100 de autovehicule Honda. Afacerile dealerului sunt alcatuite, in proportie de 40% din comercializare autovehicule si 60% din segmentul service.

”In octombrie 2012 am achizitionat un imobil cu service auto multimarca si un teren de 5.000 mp, o hala de mecanica si vopsitorie. In 2013, am semnat cu Honda un contract de dealership si in decembrie am deschis showroom-ul. Investitia totala a fost de 7 milioane de euro, in extinderea showroomul-ui cu 900 mp si a birourilor cu 350 mp”, a declarat Camelia Erceanu, director general Toyo Group.

Pentru 2015, Honda Nord isi propune o crestere a vanzarilor de aproximativ 20% si a segmentului service cu 30-40%. De asemenea, compania va lansa si o divizie pentru automobile rulate. Honda Nord face parte din grupul de firme Toyo Motor Grup care detine in Bucuresti si un showroom Toyota din anul 2000.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri