Operatorul de servicii logistice UPS anunta numirea lui Tim Helsen (35 ani) pe pozitia de country manager Grecia, Ungaria, Romania, inlocuind-o pe Iulia Nartea care devine country manager UPS Italia, cu sediul la Milano.

UPS Romania va fi condusa de catre Tim Helsen, care face parte din echipa globala UPS din 2001. Belgianul are in subordine aproximativ 400 de angajati si este responsabil in cadrul UPS de operatiuni, dezvoltare de business, strategie si suport pentru cele trei regiuni.

Tim Helsen: scurta prezentare

Helsen si-a inceput cariera la UPS ca specialist in finante in cadrul UPS Belgia, cu sediul in apropiere de Bruxelles. In anii urmatori, a ocupat mai multe pozitii avand responsabilitati tot mai importante in cadrul UPS la nivel regional si international. Cea mai recenta pozitie detinuta anterior a fost cea de controller pentru Europa de Est. Tim Helsen este licentiat in taxe si contabilitate in cadrul Katholieke Hogeschool College in Leuven din Belgia.

Noutati despre UPS Romania

Compania a inaugurat un nou centru operational regional relocat din Timisoara. In noul centru, situat in cartierul Ghiroda, in apropierea Aeroportului International Timisoara „Traian Vuia”, sunt desfasurate operatiuni de sortare, depozitare, expediere si colectare pentru livrarile de tipul UPS Express, precum si UPS Standard.ups

„Centrul regional din Timisoara beneficiaza de un spatiu de depozitare de peste 400 de metri patrati si asigura o capacitate operationala mai mare pentru companiile din vestul si centrul tarii”, a spus Tim Helsen, country manager UPS Romania.

Aceasta investitie a fost realizata dupa imbunatatirea timpilor de tranzit pentru transporturile catre doua centre importante de business si industriale din vestul si centrul tarii, Oradea, respectiv Sibiu. Solutiile UPS sunt potrivite in mod special pentru a deservi clienti din principalele industrii din regiune, precum: automotive (componente auto), industria electronica si high tech, confectii – textile si servicii profesionale.

Operatorul UPS in Romania

UPS este prezent pe piata din Romania din 1990 si opereaza in mod direct incepand cu anul 2008. In prezent, UPS Romania are doua centre operationale in tara, in Otopeni si in Timisoara, precum si un punct pentru logistica pe baza de contract in Otopeni. Firma are pe plan local 135 de angajati si o flota de transport rutier compusa din 70 de vehicule detinute de UPS si de subcontractori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri