Mercedes-Benz, divizie a grupului german Daimler, si-a crescut vanzarile cu 11% in primele zece luni ale anului, la un nivel record de 1,41 de milioane de automobile, sustinute de un avans de 12% al brandului Mercedes, la 1,34 milioane de unitati, relateaza Automotive News.

In cazul brandului Smart, livrarile au scazut cu 13%, la 72.041 automobile. In luna octombrie, vanzarile Mercedes-Benz au avansat cu 8%, la 146.112 automobile, de asemenea un nivel record, mai ales datorita livrarilor pe piata chineza, potrivit unui comunicat al Daimler.

Directorul de marketing si vanzari al Mercedes, Ola Kaellenius, a remarcat cererea mare pentru noile modele station wagon clasa C si coupe clasa S.

Vanzarile brandului Mercedes au urcat cu 12% in octombrie, la 140.941 de unitati, in timp ce livrarile Smart au coborat cu 40%, la 5.171 de unitati, cumparatorii asteptand noua generatie a modelului ForTwo, scrie Mediafax.

Livrarile Mercedes-Benz au avansat luna trecuta cu 33% in China si cu 10% in Europa, compensand un declin de 5% in Statele Unite.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri