Britanicii au planuri mari in ceea ce priveste constructia si dezvoltarea de sosele, autoritatile insultare punand la bataie nu mai putin de 23,5 miliarde de dolari pentru a construi inca 2.000 de km de autostrazi si drumuri expres, proiect care va conduce la crearea a nu mai putin de 1.000 de locuri de munca, scrie presa internationala.

Patrick McLoughlin, secretar de stat al Transporturilor din Marea Britanie, a propus o lista a prioritatilor in privinta dezvoltarii sectorului de infrastructura:

  • O investitie de 3,15 miliarde de dolari pentru a dezvolta soselele A303 si A358 din sud-estul Marii Britanii, ceea ce va facilita accesul in zona monumentului Stonehenge
  • Imbunatatirea unei treimi din intersectiile capitalei Londra;
  • O ruta express intre Cambridge – Bedford – Milton Keynes;
  • Dezvoltarea rutei M42 spre estul orasului Birmingham si alte investitii de circa jumatate de miliard de euro fiecare pentru dezvoltarea de drumuri si sosele;

Soselele sunt cheia prosperitatii tarii (secretarul de stat al Transporturilor din Marea Britanie)

Lucrarile pentru o parte din proiecte au inceput inca din anul 2010, insa McLoughlin vede noua provocare drept “cel mai mare program de investitii pentru zeci de ani”. “Ne-am stabilit un obiectiv clar care va imbunatati in mod dramatic situatia economica a tarii si va dezvolta potentialul tarii. Soselele sunt cheia pentru prosperitatea tarii. A trecut prea mult timp cat nu s-a acordat importanta investitiilor in acest sector”, a mai spus Patrick McLoughlin.

Patrick Allen McLoughlin este un politician britanic apartinand, membru al Partidului Conservator si membru al Parlamentului inca din 1986. McLoughlin a preluat portofoliul Transporturilor in anul 2012.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri