APAN Motors a inaugurat la Iasi in decembrie un centru auto pentru marcile BMW si BMW Motorrad, in urma unei investitii de 3,5 milioane euro.

Noul centru vine cu solutii precum programul BMW Advanced Body Repair si va crea 40 de locuri de munca. Pana acum regiunea era deservita de un service oficial BMW la Iasi, apartinand firmei Trado Motors. Cele mai apropiate dealership-uri erau la Braila (APAN Motors), Ploiesti (Proleasing Motors), Brasov (Contempo Cars) si Cluj (Autotransilvania).

“Obiectivul nostru este de 100 de automobile noi si 15 motociclete pentru 2015 cu perspective importante de crestere pentru urmatorii ani,” a declarat Ovidiu Biciin, executive manager APAN Motors Iasi.

Prin integrarea APAN Iasi, reteaua BMW Group Romania va include noua centre complete (dintre care unul certificat BMW M) si sase service-uri BMW, doua centre complete si trei service-uri MINI, precum si trei centre BMW Motorrad.

Grupul APAN Motors, alaturi de BMW, reprezinta in zona Braila-Galati marcile Renault, Nissan, Dacia, Fiat, Alfa, Lancia si Honda. BMW APAN Braila a incheiat 2013 cu 168 automobile BMW noi livrate la clienti, in timp ce pana in luna octombrie a acestui an au fost livrate 136 unitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri